Spa-helg i Malung

03 juli 2019 jonas olsson
Spa-helg i Malung

Söker du sport, relax, äventyr och vacker natur… allt på ett och samma ställe, året om i alla klimat? Då ska du åka till Malung. Malung-Sälen ligger i Dalarna och är ett vackert område där man kan prova skidåkning – och andra vintersporter -, cykling och olika typer av lopp, vandring o.s.v.

Söker du lugn och ro från den stressiga rutinen i storstaden eller vill du koppla av från ett krävande arbete, kan du passa på i Malung. Förutom action och äventyr, finns där många olika sätt och platser att varva ner.

 

 

Olika sätt att slappna av i Malung

Vare sig du är van vid att vara utomhus mycket eller inte, så är det bra tid att sätta sig i kontakt med naturen. Imponerande utsikter, drömlika solnedgångar och sagolika promenader genom skogen ger frid åt själen. Slappna av och ta dig tid att tänka och organisera dina tankar.

Man kan även få sig en ordentlig massage och spa-stund på ett av Malungs span. Bland behandlingarna finns det lugnande massage för rygg och nacke, massage med choklad, hawaiismör och varma lavastenar. Bättre än så kan det inte bli!

 

Boka en helg i Malung åt dig och din familj

Tycker du om att njuta av vacker natur, arkitektur och spa kan du boka boende i Malung genom att klicka på den här länken: http://myckelbynsgastgiveri.se/. Dalarna i sig är rik på imponerande utsikter och storslagna vyer. Som sagt är Malung en plats för alla personer i alla åldrar och intressen. Förutom sport kan du passa på att spendera kvalitetstid med din familj. Varför inte cykla tillsammans? Eller gå på en familjemiddag på ett av Malungs underbara restauranger? Du kan ta vara på dina lediga dagar för att bonda med partnern, barnen och/eller vännerna.

Ingen bättre plats för det än i Malung-Sälen!

Fler nyheter