Ta hjälp av en flyttfirma i Linköping

18 maj 2021 jonas olsson

Åh så härligt att äntligen ha hittat det där perfekta huset för familjen. Det går inte många sekunder innan du är igång med att möblera den nya bostaden i ditt huvud. Och din partner får knappt en syl i vädret, för du vet precis hur du vill ha det. Dessutom finns det en stor trädgård som du vet att du inte kommer ha något att säga till om. Det är ju så det ska vara, tänker du när du känner hur nöjd du är med ert upplägg.

Nu handlar det bara om att inte glömma något gällande flytten. Ni har flyttat ett par gånger men det är alltid något som släpar efter. Du minns den där gången när du glömde att flyttanmäla och ni började gå och undra över vart er post tagit vägen. Och den gamla bostaden stod tom ett tag, så ingen hade reagerat där heller. Inte förrän er före detta granne sa att brevbäraren påtalat att posten inte längre fick plats i brevlådan.  

 

 

En lista att följa

Men denna gång har ni skapat en mycket noggrann lista som ni ska följa. Där ni alla har olika uppgifter som ska avklaras, även barnen. Dagen närmar sig med stormsteg och ni har verkligen allt på plats. Men två dagar före flytten händer det, allt på en gång. Barnen blir genomförkylda, du trampar fel och stukar foten, bilen går sönder och inte en enda människa har tid eller möjlighet att hoppa in.

Med låga förhoppningar gör du en sökning efter någon som kan hjälpa till att packa och köra allt er bohag till den nya adressen. För vilken flyttfirma i Linköping kan rimligtvis ha tid så tätt inpå? Du lyfter luren, ringer, berättar om ditt predikament och får snabbt det positiva svaret att det går hur bra som helst på grund av en avbokning.

Fler nyheter