Sexiga leksaker för män

10 mars 2020 william eriksson
Sexiga leksaker för män

Börjar Fröken Höger bli lite väl bekant vid det här laget? Eller är du och din partner på jakt efter en sexleksak till dig som man? Då finns det en hel värld med leksaker att utforska och testa både för dig som singel och dig med partner.

Onaniägg är trevliga att använda som omväxling istället för din hand. Du håller det mjuka följsamma ägget i din hand och trär det över penis. Materialet dras ut och omsluter penis och ger en mjuk skön känsla, precis som om du penetrerade någon. Det kan också vara trevligt att låta din partner använda ägget på dig. En pocket pussy eller fleshlight är ett redskap i form av en vagina eller anal med plats för hela penis att penetrera. Denna variant är kanske mest populär bland singlar.

 

Stimulera prostatan

Prostatakörteln sitter en bit upp i ändtarmen och är känslig för beröring. Ett tryck på den skapar stor njutning hos många män. Är du nyfiken på denna typ av stimulans så kan du börja med att prova en mindre vibrator. Det finns massor med internetsidor som testar och recenserar sexleksaker för män. Titta på storlek och form och läs användarnas rekommendationer för att hitta en vibrator som kan passa just dig.

 

 

Penisringar

En penisring har flera funktioner. Dels kramar ringen åt penis och ger ett kraftigare och mer varaktigt stånd. Detta gör sexleksaken skön både för den som penetrerar och den som blir penetrerad. Sedan finns olika funktioner för att maximera njutningen. Välj en penisring med en prostatavibrator som ger ett skönt tryck mot den känsliga körteln. Att stimulera mellangården precis innan orgasm brukar förhöja upplevelsen ytterligare, och vissa penisringar är utrustade med en vibratorplatta just för detta ändamål. Att prova en fullt utrustad penisring med alla olika sorters funktioner kan därför ge dig en kraftigare orgasm än någonsin. Våga prova!

Fler nyheter