Så kan Mysmartwatch.se hjälpa dig att återuppliva nyårslöftet

17 september 2021 Mikael Barani

Har du också festat lite för mycket under semestern och sommaren? Det är en insikt som brukar smyga sig på en såhär när hösten marscherar in i våra liv med fanan i topp. 
Kanske börjar man också dra sig till minnes det där nyårslöftet som man gav för länge sedan. Det där klassiska om att man verkligen skulle bli hälsosam i år.

Få en nytändning

Frågan är varför man alltid misslyckas gång på gång? Varför är man så svag och faller till föga för alla de frestelser som dukas upp framför en?
Många gånger har man helt enkelt inte hittat rätt metod för att kunna hålla ångan uppe, även månaderna efter nyår.

Ofta kan det hjälpa om man måste stå till svars för andra människor – att man är ett gäng som peppar varandra till att lyckas med att låta bli sockret och röra på sig dagligen.
Då känner man plötsligt ett ansvar för kollektivet där man kan motivera varandra till att lyckas och orka med, bara en dag till – gång på gång.

Andra går igång på att hålla koll på statistik genom en klocka från Mysmartwatch.se. Att se sin rörelse, eller bristen därav, i data kan vara just det som får dig att triggas till att hålla igång på lång sikt.
Vi är alla olika och det gäller helt enkelt att hitta vad det är som får just dig att tagga igång på hälsa.

Kom också ihåg att när det kommer till kroppskomposition handlar det till 80 procent om kosten och till 20 procent om rörelse. Att äta onyttigt och sedan tro att man kan träna av sig extrakalorierna är sällan ett framgångsrikt recept.
Istället handlar det om att hitta en balans i tillvaron, där man tillåter sig själv att festa då och då medan man på det stora hela håller sig till att äta rätt.

Fler nyheter