Passa på att göra fillers i Malmö

20 april 2021 patrick pettersson

Längtar du efter den perfekta hakan? Perfekt är ett svårt ord, då det innebär så olika för olika människor. Men för dig vet du vad som är perfekt, och det är så du vill ha det. Det finns inget att klaga på gällande ens naturliga utseende, men om man kan och man vill, varför inte ändra det till det bättre? Smaken är som baken, delad. 

Från vännerna har man både hört och sett helt fantastiska resultat, fast alla har gjort olika saker med fillers. Idag är det inte direkt ovanligt att man förändrar något med hjälp av Fillers i malmö. Det är en stor stad med många möjligheter, vill man känna sig trygg med den som utför det ska man göra det där. Eftersom staden är så stor som den är så finns det också många salonger som erbjuder fillers. Det i sin tur gör att man måste göra ett bra jobb så man får återkommande kunder. 

 

Ett stick, sen är det över

Som de flesta redan vet gör man fillers med hjälp av en liten nål. Denna trycker man in under huden och för därefter in fillern. Det är viktigt att ta rätt mängd fillers för att få ett önskvärt resultat. Av dessa anledningar är det också viktigt att man går till en utbildad salong som vet vad de gör. 

På salongen kommer de hjälpa till att se hur mycket du behöver för att uppnå ditt resultat. En del kan uppleva ett obehag när man gör fillern, medan en del inte tycker det känns alls. Efter man gjort det kan det bli blåmärke och svullnad. När man gjort fillers brukar den hålla allt från 3 till 18 månader, detta är lite olika från person till person. Har man inte uppnått önskat resultat efter första gången kan man fylla på lite mer efter någon vecka.

Fler nyheter