Övervaka din egendom

19 november 2019 william eriksson
Övervaka din egendom

Se till att det inte kan komma in obehöriga i din fastighet eller på ditt kontor. Den nya tekniken erbjuder en mängd digitala helhetslösningar för säkerhet och trygghet med övervakningskameror, passersystem, digitala lås och mycket mer. Anlita ett företag som kan ta helhetsansvar för ditt säkerhetssystem. Det finns experter som både installerar och servar, så att utrustningen alltid funkar. Säkerhetssystem i Örebro är ett bra alternativ, precis som i alla stora städer, där det vistas mycket folk som passerar varje dag.

 

 

Säkerhetssystem för alla

Det är viktigt att välja en systemleverantör som inte är bunden till en viss tillverkare, utan kan sälja från alla branschledande fabrikanter. Med en totalbild av vad som finns på marknaden kan de lättare hjälpa dig att välja vad som passar för din speciella verksamhet. Det finns säkerhetssystem för alla, bara kontakta ett seriöst företag som levererar det rätta just för dig. Vill du att dörrar ska öppnas i fastigheten eller butiken, kan det ske med automatik. Du kanske behöver ett passersystem, så att du kan styra vilka personer som har åtkomst till olika rum. Det kan också gälla elektroniska lås, iloq, där behörigheten för varje nyckel är reglerad digitalt. Övervakningskameror och inbrottslarm ökar också kontrollen över fastigheten.

 

Trappuppgångar eller kontorskomplex

Porttelefoner finns i trappuppgångar, och koden kan ändras vid behov. Man slipper ha med sig nyckel, och fastighetsägaren slipper lämna ut nycklar till folk som ska göra tillfälliga jobb i huset. Genom att byta kod är det helt enkelt låst. Elektroniska lås, s.k. iloq, passar också bra om man har många anställda. Där har man en nyckel, men den är programmerad så att åtkomst till lokaler kan läggas till eller tas bort individuellt. Ingen fastighetsägare eller företagare behöver riskera att nycklar kopieras eller inte blir återlämnade. Tidigare anställda eller hyresgäster kommer inte in längre när åtkomsten har tagits bort elektroniskt.

Fler nyheter