Med entresolplan utökas lagerplatsen

24 augusti 2021 patrick pettersson

Man kan säga att entresolplan är pallställen som bokstavligen talat har höjts till en högre nivå. Du har kanske inte mark nog till att bygga ut ditt lager, men du har bra takhöjd. Då får du en extra våning om du skaffar ett entresolplan.

Det håller att gå på och det kan ha både räcken och en trappa upp så att du lätt kommer dit. Faktum är att du kan komma överens med leverantören hur ditt entresolplan ska se ut. Det är i princip en metallkonstruktion, men den är så hållbar att du kan få plats med mängder av gods. 

Extra utrustning du väljer själv

Just denna frihet att själv designa ditt lager är en fördel. Du kan välja att skaffa hiss eller lyftanordningar till ditt entresolplan och du kan också få ett nytt innertak. Bara prata med leverantören, så får du också råd och tips på hur andra har gjort.

Mark är dyrt, tillbyggnader också, och behovet av pallplatser kan variera. Därför är det praktiskt och flexibelt att ha entresolplan där man säsongsvis kan ha olika mängder av varor på sitt lager. 

 

Du får hjälp med installationen

Du har fördelen att du kan använda ditt befintliga lager, men du kanske undrar hur det praktiskt ska gå till att få entresolplan på plats. Du kontaktar en bra leverantör och begär att få en förmånlig offert. Därefter får du hjälp med både utformning och installation, så du behöver inte ha bekymmer om hur man får anordningarna att fungera.

Det är stora fördelar med att ha ett välorganiserat lager. Vid de tillfällen då stora partier varor kommer in, kan de lätt ställas på sina bestämda platser direkt. Det gör att du har en perfekt överblick över hur mycket varor det finns av olika artikelgrupper och att det är lätt att se hur mycket mer som behöver beställas.

 

Fler nyheter