Lyxig känsla med neonskyltar i Göteborg

28 juni 2022 Lily Hansen

editorial

I en djungel av företag kan det vara svårt att göra sig sedd. Speciellt om det finns flera redan etablerade på samma plats. Kanske kommer det då ett förslag från någon att förbättra företagsskylten. Men hur? Den är ju redan perfekt. Självklart är den det, men det finns sätt att framhäva den ännu mer. Det har blivit dags att lysa upp företaget ännu mer.

Under 1900-talets första hälft tillverkades det en produkt som kom att bli något av en revolution inom skyltbranschen. Nu för tiden är den klassisk och kanske det första många tänker på när ordet skylt kommer upp. Neon. Neon är en ädelgas som ger ifrån sig ett ljus när ström leds igenom. Det avger en varm och behaglig känsla. I och med att allt glas i skylten blåses för hand krävs det stor yrkesskicklighet att tillverka den. Det finns redan många neonskyltar i Göteborg, men att hitta rätt företag som kan hjälpa just dig med dina behov har nu blivit så mycket enklare.

 

Neonskyltar Göteborg

 

Det praktiska

När du beslutat dig för att du vill ha en neonskylt och kontaktat en expert, kommer ni att träffas, oftast ute hos dig. Där går ni igenom dina önskemål om bland annat utseende, placering och mått. Det tittas också på vilken typ av fasad byggnaden har och var skylten kan kopplas in. Finns det några begränsningar med anledning av skyltlov, skyltprogram, budget och liknande, tas även det med i beräkningarna.

När förslag på er skylt tagits fram går ni tillsammans igenom dem för att få fram det bästa. Därefter får ni en offert att ta ställning till. För att få ha neonskyltar i Göteborg krävs det oftast bygglov, men expertföretaget tar hand om det byråkratiska åt dig.

Varje steg kvalitetssäkras och skylten provlyses innan leverans. Montagepersonalen får löpande utbildning och det garanteras att er skylt monteras på ett korrekt sätt.

Fler nyheter