Kontorsmoduler som erbjuder god arbetsmiljö

19 juli 2020 Cecilia Olsson

När ett företag expanderar är det i regel till allas stora glädje, i och med att det öppnar för att sälja, producera och tjäna mer. Man kan erbjuda anställning till fler människor och fler tar del av den produkt eller tjänst man säljer.

Det som dock kan ställa till det tillfälligt är om företaget expanderar väldigt fort så att lokalerna blir alldeles för små. Det kan såklart lösas genom en utbyggnation eller en ny, större byggnad men det löser inte det akuta problemet.

Att bygga ut kräver planering samt tid att färdigställa projektet. Letar man nytt så ska man först hitta rätt byggnad att köpa och det kan dessutom vara så att man inte får tillgång till lokalerna direkt. 

Behöver man snabbt lösa bristen på yta så är modulhus en mycket enkel och smidig lösning. Modulhus kan användas som utbyggnad av befintlig byggnad, till exempel en påbyggnad av kontorsbyggnad eller en direktanslutning till industri- eller lagerlokal.

De kan även uppföras friliggande på intilliggande mark. Det gör att man kan ha tillgång till fullgoda lokaler under hela byggnationen eller extra utrymme genom utbyggnader i form av moduler innan man får tillgång till en större byggnad. 

PCS Modulsystem är ett företag som kan stå för allt, från första planskiss till hela entreprenaden, inklusive färdigställandet inne och ute före inflyttning. Man kan alltid räkna med skräddarsydda lösningar, oavsett om det rör sig om kontorslokal, skol- och förskolepaviljonger, boende, vårdmottagning eller annan specialbyggnad.

PCS erbjuder moduler som har mycket god arbetsmiljö och anpassas efter behov både när det kommer till storlek men även när det kommer till interiör och inredningsdesign. Med PCS Comfortmoduler får man en konstruktion som är skapad med extra dämpande material i golv, väggar och tak för en behaglig ljudnivå. Hög komfort i arbetsmiljön ingår alltid i PCS kontorslösningar. Mer information om PCS moduler hittar man på http://www.pcsmodulsystem.se/moduler/modulhus/kontorsmoduler/.

Fler nyheter