Hitta lediga lokaler till företaget i Västmanland

04 november 2021 Cecilia Olsson

editorial

Vare sig man har eller planerar att starta ett företag så kan rätt lokal vara väldigt viktig. Handlar det till exempel om att man vill starta en butik så är läge, storlek och planlösningen delar man bör väga in. Lokaler kan dock vara väldigt dyra att hyra och det är därför viktigt att hitta de som hyrs ut till rimligt pris. Vissa gånger kan det till exempel vara nödvändigt att välja ett något sämre läge bara för att få ytan man önskar, eller tvärtom. 

Läget är inte alltid lika avgörande

Handlar det om att man är ute efter en kontorslokal så kan det istället vara viktigt att man trivs i lokalen och känner sig inspirerad i utrymmet. Har man ett företag där man tar emot kunder så kan läget återigen vara viktigt. Använder man däremot kontoret endast till att arbeta så kan närheten till hemmet väga tyngre än att lokalen ska ligga centralt. 

Sök lokaler som passar verksamheten 

Det gäller helt enkelt att hitta en lokal som passar till det den ska användas till, som har ett bra läge samt rimlig hyra. Söker man till exempel lediga lokaler i Västmanland så kan man vända sig till VS-Hus AB. VS-Hus äger och förvaltar cirka 1 300 lägenheter och lokaler om cirka 95 000 kvm i Västerås, Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg. På deras hemsida kan man söka lediga lokaler som kan passa beroende på verksamhet. 

Ett företag med genuint intresse och lång erfarenhet inom fastighetsbranschen

VS-Hus AB är ett familjeföretag som grundades år 1991. Till grund för deras engagemang ligger ett utvecklat intresse för arkitektur, byggande och förvaltning av fastigheter. Att förvärva, rusta, förädla samt långsiktigt förvalta gamla och nya hus är därmed en naturlig del av deras verksamhet. De lägger även stor vikt vid att värna om och lyssna till sina hyresgäster för att alla ska trivas. 

Fler nyheter