För ett tryggt hem

29 oktober 2019 jonas olsson
För ett tryggt hem

Som alla nog redan vet är elektricitet inget man ska försöka fixa på egen hand. Det kan vara livsfarligt att dra el själv. Både för dig själv men också för personer i din omgivning. Så oavsett om du ska renovera, eller om det är något fel på elen där hemma, ska du alltid ta hjälp av en elektriker. Det är viktigt att det blir rätt från början så det inte uppstår några skador. Även om du tror att du har koll på det där med el så är det dumt att chansa.

 

 

Utnyttja ROT-avdraget

 

När du anlitar en elektriker har du rätt att utnyttja ROT-avdraget. Många gånger hjälper din elektriker dig att ansöka om ROT-avdrag så du slipper tänka på det. Det enda du behöver tänka på är att lämna korrekta uppgifter till företaget du anlitat. Om du lämnar fel uppgifter kan det vara så att du inte hade rätt till ROT-avdrag och då kommer du behöva betala tillbaka det senare på skatten. Dock har de allra flesta rätt att utnyttja ROT-avdraget.

 

Lösningar som passar just dig

 

En elektriker kan hjälpa dig med allt från att installera elen hemma till att montera smarta hem. De finns även där för att hjälpa till vid akuta ärenden. Många elektriker har en jour som är öppen dygnet runt där de kan hjälpa dig om det händer något oväntat. Det kan exempelvis vara om din el slutar fungera på en helg och du inte vet hur du ska fixa det själv. Du kan kontakta en elektriker i Västerås för att få hjälp med de flesta områdena inom el, oavsett om du är privatperson eller företagare. De är ofta flexibla och anpassar sina lösningar utifrån just dina behov. Du kan alltid kontakta en elektriker för att be om ett prisförslag om det är något du behöver hjälp med.

Fler nyheter