Ett helt köksland för de som gillar spishällar med inbyggd fläkt

30 november 2021 william eriksson

advertorial

Det är alltid kul med nya saker och roligt när de kommer med nya förbättringar, fast man inte trodde att det kunde bli bättre. Om det är en mening som gäller för de nya spishällarna som har inbyggd fläkt låter sig vara osagt, men klart är i alla fall att det är många som satsar på att köpa denna typ av spishällar som man kan hitta bland annat hos koksland.se. Spishällar som med sin inbyggda fläkt skapar extra utrymme och mindre os.

De som tycker om dessa spishällar påtalar hur lite os som numera kommer ut i köket och i övriga bostaden. Att det dessutom blir en extra yta ovanför spisen där man kan förvara kryddor i större mängd än förut och att brandrisken minskar då stekoset snabbt sugs ner i fläkten, är bara ett plus. För den som har sett denna typ av spishäll är det nästan som magi när man ser hur fläkten liksom suger ner allt os i sig, utan att något flyger upp i luften ovanför.

 

image

 

Montage och kritik

Spishällar med inbyggd fläkt är lite annorlunda att montera än de vanliga spishällarna, men det är ändå enklare utfört än vad du kanske kan tro. Det tar inte heller så stor yta under spishällen som man skulle kunna förvänta sig, utan även där är det smidigt och enkelt löst. Det finns dock de som har viss kritik mot spishällens fläkt. Man ser det som ett problem att vätska enklare kan spillas ner i fläkten och skapa oreda.

En annan typ av kritik, som dock oftast uttalas tyst, är av de som en gång i tiden brukade ha fläkten som en möjlighet att stå och röka inomhus. I och med att fläkten nu finns nedanför personen som röker, och inte ovanför, så innebär det en ny utmaning. 

Fler nyheter