En konferens i bubbelbadet

15 juli 2019 jonas olsson
En konferens i bubbelbadet

Konferensresor är för många medarbetare ett uppskattat avbrott i den gråa, trista vardagen. Men det är viktigt att konferensmiljön känns både stimulerande och lugn för att det ska bli en lyckad upplevelse. Varför inte boka konferens på spahotell? Många företag tar chansen att försöka hitta balansen mellan business och pleasure genom att spendera dagen på ett sådant hotell. Den mest uppskattade sorten är givetvis de mindre, familjeägda gårdarna runt om i landet, där varje rum är helt individuellt inrett. Ett mycket inbjudande första intryck! Att arbeta direkt från rummet går utmärkt, men det går också att boka lokaler för större konferensgrupper.

 

 

Tid för arbete och vila

Det är inte det lättaste att hitta konferenshotell där du både har chansen att koppla av och arbeta i produktiva miljöer. En av fördelarna med spahotell är att de har avdelningar och behandlingar särskilt för dem som behöver något extra för att känna sig utvilade. Du och dina arbetskamrater får tid över efter konferensen och kan ta del av hotellets alla behandlingar. Pool och spa finns tillgängligt för gästerna om man vill ta sig en simtur eller bara koppla av, medan gymmet står öppet för dem som behöver bränna lite överskottsenergi efter allt stillasittande.

 

Du är välkommen tillbaka!

Många besökare uppskattar sin konferensvistelse så mycket att de sedan återvänder privat, med familj eller partner. Du får en helt annan upplevelse och mycket mer tid över när du inte övernattar genom jobbet. Många hotell erbjuder ofta någon sorts weekendpaket, där du och din partner kan spendera hela helgen i varandras sällskap utan onödiga avbrott. Titta gärna på hotellens hemsidor där det finns gott om information om deras spa och utbud av behandlingar. Förutom frukostbuffé erbjuds ofta andra intressanta dagsaktiviteter, som kulturvandringar i närområdet. Ta chansen att lära dig lite mer om omgivningens natur- och kulturliv när du ändå är där. 

Fler nyheter