En klippning gör så mycket

19 februari 2019 Jenny Olsson
En klippning gör så mycket

Ett vårdat hår ger ett fräsch intryck. Oavsett om man har långt eller kort hår rekommenderar man att man klipper topparna var 6-8 vecka. Även om man bara klipper topparna och man inte tycker att det borde göra så stor skillnad så ger det ett fräsch intryck. Ett längre hår är det ändå viktigare att hålla efter, hela håret kan annars bli lite glanslöst och struligt. Det är viktigt att ta hand om sitt hår, ett fräscht och fint hår är helt enkelt härligt. 

 

Hos salongpaharet.se kan man få hjälp med i stort sett allt vad det gäller håret. Hit kan man gå för att ta bort den mörka hårfärg man har, för att avfärga det och istället få en ljusare hårfärg. Här kan de trolla bort det raka håret genom att sätta i en permanent. Här utför de såklart också klippning av alla dess slag.

Men det är inte bara vid permanenta förändringar som frisören kan vara värd sitt besök. Det finns även gånger då man vill göra sig lite extra fin inför en tillställning som vid bröllop, bal eller födelsedag. Då slipper man bekymra sig för håret och kan i lugn och ro sätta sig i stolen, koppla av en stund och låta dem sköta resten. Frisörer har oftast många ideér på hur de ska skapa en fin frisyr så det kan man helt överlåta till dem. Ibland kan det vara skönt att få proffsexpertis när man inte riktigt vet själv hur man vill ha det eller har någon idé. 

Man ska också tänka på att det är skonsammare både för din hud och ditt hår att till exempel färga håret eller bleka det hos frisören istället för hemma. På salonger har de oftast mildare toningar och färger än vad man kan köpa i affären, vilket är skonsammare för dig. 

Fler nyheter