Dalarna – äventyr året om

04 juli 2019 jonas olsson
Dalarna – äventyr året om

Har du någonsin åkt till Malung-Sälen i Dalarna vet du att det inte finns gräns på hur mycket man kan njuta av där. Ibland kopplar man Dalarna med snö, backar och skidåkning. Vackra vinterdagar då man med familjen kan njuta av sport och natur. Men det behöver inte endast vara under vintertiden. Malung erbjuder äventyr och action året om. En resa dit passar för barnfamiljer tack vare alla varierade aktiviteter som erbjuds. Även passar det för paret som vill smita från vardagsrutinen, och äger man hund så är det inget problem. Hunden kan också njuta av Dalarnas vackra natur!

 

Vad kan man göra i Malung?

I Malung-Sälen kan man göra all möjlig sport och många fritidsaktiviteter. Malung är känt för Vasaloppet. Sportfantaster kan njuta av utomhusaktivitet året om då det finns cykellopp, skidlopp och löplopp. Du kan praktiskt taget cykla hur mycket du vill, var du vill och med vem du vill. Passar stora och små.

Förutom de olika lopp och skidåkning som stämplat Malung-Sälen finns det en stort antal äventyrsparker för hela familjen, lekplatser för barn, höjdbanor m.m.

För den som söker lugn och ro finns det spa, relax och många butiker att kika i. Man kan praktiskt taget göra vad som helst där!

Ett besök som du sent kommer att glömma

Du kommer fullständigt njuta av Malung! Därför stannar man oftas flera dagar, en helg eller mer. Söker du logi under din vistelse i Malung? Då kan du boka rum på Myckelbyns Gästgiveri & Spa, ett historiskt hotell i Malung med underbar utsikt. På tal om utsikt så kan du som älskar fantastiska vyer och kanske har fotografi som hobby passa på att ta några storslagna bilder i Dalarna. Ett foto kommer att förvara de fina minnen som du kommer att uppleva i Malung-Sälen. Spara dessa på ett foto på väggen, i mobilen, men framför allt: i hjärtat!

Fler nyheter