Avgifter genom att skicka paket till USA

07 februari 2019 Anders Lundtang Hansen
Avgifter genom att skicka paket till USA

Detta är en icke-undersökande artikel om vilka typer av specifika avgifter och tullar du kan bli föremål för när du skicka paket till USA.

Du måste hitta priser för frakt och eventuella avgifter som du behöver någon annanstans, eftersom dessa kan variera från leveransföretag till leveransföretag (men vi föreslår att du använder billigtpaket.se i samband med att du skickar paket till USA.), Och reglerna kan ständigt förändring i det området.

Nej, den här artikeln är mer för att ge dig några tips om hur du bäst skickar ditt paket till USA, och vad du kanske inte skickar till USA, och vilka produkter som kan bli föremål för skatt och tilläggsuppgifter, om möjligt. än vad du bara hade förväntat dig.

Tullsystemet i USA är en djungel i sig, så man borde i allmänhet än undantaget göra paketet dyrare än antaget från början. Men om du använder företaget vi nämnde tidigare kan du vara på den ganska säkra sidan med vad priserna kommer att sluta.

Vissa saker måste absolut inte skickas i paket till USA. Detta gäller till exempel vapen och något som kan påminna dig.

Du kanske tror att det inte är vettigt att skicka vapen, men du kan bli förvånad över att höra hur många personer oavsiktligt skickar vapen utan att tänka på vapen.

Du vill glädja en kniventusiast så att du skickar honom en ficka kniv i ett paket med en oskyldig tankegång. Men det här stoppas direkt i tullen, och du kan skicka en stor böter om möjligt.

Du måste också vara försiktig med att skicka in paket till USA. De är mycket strikta med vilka livsmedel som tas in i landet.

Vårt råd från detta är att du tydligt anger vad som finns i paketet på förhand så att inspektörerna kan se vad som händer. Kunde du inte föreställa dig att skicka något mjöl per post utan att ange det här?

Det kan medföra vissa olyckliga situationer med honom.

Fler nyheter