Att hyra teleskoptruckar i Trelleborg

30 juli 2022 Camilla Holmgren

editorial

Teleskoptruckar blir alltmer populära och kan hittas i många industriella miljöer. De erbjuder ett antal fördelar jämfört med traditionella gaffeltruckar, vilket är anledningen till att fler och fler företag i Västergötland väljer att hyra teleskoptruckar i Trelleborg. I det här blogginlägget kommer vi att beskriva allt som finns att veta om dessa maskiner, de två huvudtyperna och vad de kan användas till. 

Raka teleskoptruckar

Raka teleskoptruckar har en arm som kan dras ut och in i en rak linje. Denna typ av maskin används vanligtvis för uppgifter som att flytta pallar eller andra stora föremål från en punkt till en annan. De används ofta i byggnads- och jordbruksmiljöer. 

Roterande teleskoptruckar

Roterande teleskoptruckar har en bom som kan rotera upp till 360 grader. Roterande teleskoptruckar är otroligt mångsidiga och kan användas för en mängd olika uppgifter. De används ofta inom byggbranschen, jordbruket och avfallshantering. En roterande teleskoptruck är en passande maskin om flera uppgifter ska utföras med en och samma maskin då den är mycket flexibel. Det finns olika räckvidder på roterande teleskoptruckar beroende på hur högt upp maskinen ska användas.teleskoptruckar

Fördelar med teleskoptruckar

Det finns många fördelar med att använda teleskoptruckar, vilket är anledningen till att de blir alltmer populära. En av de största fördelarna är att de är mycket mångsidiga och kan användas för en mängd olika uppgifter. De erbjuder också ett antal säkerhetsfunktioner, till exempel en nödstoppsknapp, vilket är viktigt i alla industriella miljöer. Det är inte svårt att köra en teleskopisk gaffeltruck men det kräver viss utbildning och övning. Fler fördelar är att teleskoptruckar kan nå höga platser, de är bra för att manövrera i små utrymmen och föraren har bättre överblick från hytten.

Ekstrands Truck

På Ekstrands Truck erbjuds både raka och roterande teleskoptruckar för uthyrning. De erbjuder ett brett utbud av maskiner för uthyrning för olika behov, konkurrenskraftiga priser, flexibla hyresperioder, erfaren och kvalificerad personal och överkomliga priser.

Fler nyheter