Anlita experter för kontorsstädningen

14 juni 2020 Jenny Olsson

 

När man driver ett företag har man oftast fullt upp med att bedriva arbete som rör själva verksamheten och att ta hand om de anställda. Även om man är ett företag av det mindre slaget kan det vara svårt att hinna med sysslor som inte direkt rör verksamheten, som städning till exempel. När man har ett mindre företag och ska försöka hinna med städningen mellan allt annat är det lätt att det sker när man har tid. Man får inte någon kontinuitet på städningen utan det är lätt hänt att det går längre tid än man tänkt mellan gångerna. 

Ett städat kontor är a och o för att skapa trivsel. Att komma till ett nystädat kontor som luktar fräscht av ett gott rengöringsmedel gör så mycket. Det är lika viktigt som att det är välkomnande och fint inrett. Det är också roligare att ta emot besökare i form av kunder och samarbetspartners om kontoret är städat och fint. I tider som dessa då Covid-19 viruset härjar ska man vara ännu noggrannare med att städning utför med jämna mellanrum. Även om man inte kan stoppa viruset på det viset så ska man göra vad man kan för att inte få det att trivas och virus trivs just i damm och andra partiklar som det så lätt samlas på ett kontor. 

 

Stockholms Allstäd utför kontorsstädning i Stockholm och anlitas av både små och stora företag. Här skräddarsyr de varje städuppdrag efter varje kund, vilket gör att man kan få just den städning som man behöver. Här kan man som kund välja att anlita firman ofta under perioder som många rör sig på kontoret för att anlita dem mer sällan under till exempel sommartid då många går på semester. Företaget håller inte bara golv och andra ytor rena utan de gör också mer i sitt uppdrag om man som kund önskar det, som att ta hand om blommorna på kontoret. 

Fler nyheter