FinUnder - en fysisk butik med stilren hemsida

on onsdag, 04 december 2013. Posted in webb

En elegant hemsida

Mitt senaste webbprojekt är i stort sett färdigt. Det blev en hemsida i elegant svart/vit stil. Hemsidan tillhör en butik som heter FinUnder och finns i centrala Mariestad. I butiken hittar du bland annat underkläder av god kvalitet.

Designmallen som jag har använt till sidan är densamma som jag har på min egen sida. Den kan varieras på många olika vis. Det finns olika bakgrundsbilder och placeringen av innehållet kan ändras.

FinUnder har många bilder på sin sida och därför tycker jag att det är skönare för ögat att bakgrunden är stilren - svart och vit. Sidan innehåller allt det som besökaren söker, kontaktinformation, öppettider och aktuella händelser.


Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.