Förbereder mig för marknaden

on fredag, 13 december 2013. Posted in smycken

Imorgon i Undenäs

Jag håller på och sätter ihop de sista smyckena, inventerar och packar. Imorgon är det dags att stå på marknad igen. Det har blivit en del nya varianter på smyckena. Vi ses imorgon!

FinUnder - en fysisk butik med stilren hemsida

on onsdag, 04 december 2013. Posted in webb

En elegant hemsida

Mitt senaste webbprojekt är i stort sett färdigt. Det blev en hemsida i elegant svart/vit stil. Hemsidan tillhör en butik som heter FinUnder och finns i centrala Mariestad. I butiken hittar du bland annat underkläder av god kvalitet.

Designmallen som jag har använt till sidan är densamma som jag har på min egen sida. Den kan varieras på många olika vis. Det finns olika bakgrundsbilder och placeringen av innehållet kan ändras.

FinUnder har många bilder på sin sida och därför tycker jag att det är skönare för ögat att bakgrunden är stilren - svart och vit. Sidan innehåller allt det som besökaren söker, kontaktinformation, öppettider och aktuella händelser.


Hantverksmarknad

on måndag, 02 december 2013. Posted in smycken

Jag fick mersmak

I lördags anordnade jag en hantverksmarknad i Mariestad. Jag fick låna Hjortens krog och förvandlade den tillsammans med nio andra utställare till en mysig julmarknad. Det fanns pepparkakor, glögg och tomteskum till bjuds och julmusik så klart.

Det var första gången jag stod på marknad och sålde mina smycken. Det var väldigt roligt och jag fick mersmak, så den 14:e december är det dags igen. Denna gången åker jag till Undenäs till en julmarknad som arrangeras av en av utställarna som var på min marknad i lördags.

Jag kommer att ta med mig en del av de smycken som jag hade med mig i lördags och göra fler av de som jag sålde slut på. Det kommer också att finnas helt nya smycken, som jag inte har har sålt förut. Om jag hinner, kommer jag att ta bilder på smyckena och publicera dem på hemsidan.

<<  1 2 [3